Kulturní, společenské, sportovní akce v Hradci Králové a okolí

Probíhající soutěže

HRADECKÝ LETOROST

HRADECKÝ LETOROST

3. ROČNÍK LETNÍHO HUDEBNÍHO FESTIVALU
31. SRPNA 2024 VE 13.00 HODIN, LETNÍ KINO ŠIRÁK, HK

BRATŘI EBENOVÉ

BRATŘI EBENOVÉ

Koncert populární skupiny
23. KVĚTNA 2024 V 19 HOD., ADALBERTINUM, ČS. ARMÁDY 300, HK

M. V. KOPECKÁ + Z. CZENDLIK

M. V. KOPECKÁ + Z. CZENDLIK

Talk show populárních tváří - V rytmu tance   
16. KVĚTNA 2024 V 19 HOD., ADALBERTINUM, ČS. ARMÁDY 300, HK

Kalendárium akcí

 <  KVĚTEN 2024  > 
POÚT STČT SOBNE
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Doporučujeme #kulturní akce

Tiskové zprávy

Do Klicperova divadla zavítá Barbora Poláková

Do Klicperova divadla zavítá Barbora Poláková

V neděli 1. prosince se v Klicperově divadle uskuteční koncert Barbory Polákové v rámci jejího připravovaného turné Něhy.

celý článek

KreatFest nabídne praktickou inspiraci, tvořivost, umění a vzdělávání

KreatFest nabídne praktickou inspiraci, tvořivost, umění a vzdělávání

Druhý ročník festivalu kreativity a kreativního učení proběhne v Hradci Králové od 9. do 11. května. Festival KreatFest nabídne bohatý třídenní program složený z workshopů, diskusí, sdílení a tvoření rozprostřený po tvůrčích i vzdělávacích institucích v Hradci Králové. Návštěvníci tak zavítají do knihovny, Centra kreativního muzejnictví, Centra uměleckých aktivit, ale taky Bajkazylu.

celý článek

Kulturní akce dnes

KONGRESOVÉ CENTRUM ALDIS

 

04.května - sobota od 08:30 hodin

Prodejní a výměnná výstava minerálů, šperků a fosilií. Na akci si bude možné prohlédnout a zakoupit přírodní krystalované vzorky - česko-slovenské i světové, surové i opracované minerály včetně šperků a dekorativních předmětů. Výstava rozšiřuje dlouholetou tradici výstav minerálů v Pardubicích, na které pravidelně 2x ročně zavítá až 2000 návštěvníků. Přijďte se nechat okouzlit krásou minerálů, odměnou vám bude nejen nevšední zážitek, ale jistě si odnesete i nějaký ten svůj vysněný minerál nebo šperk.

| Kongresové centrum Aldis | KONGRESOVÉ CENTRUM ALDIS

Ostatní pořadatelé

 

04.května - sobota od 09:00 hodin

---
Trhy se konají zpravidla pravidelně každých 14 dní. Výjimečné budou nejen skvělou nabídkou lokálních produktů, ale i tím, že vždy bude připraven zajímavý doprovodný program pro děti. Necháme dětem i jejich doprovodu nahlédnout do života farmářů, ukážeme, jak se staráme o půdu, pěstujeme zeleninu, květiny, chováme dobytek. Děti si budou moci vyzkoušet některé činnosti a třeba si i něco vyrobit nebo zasadit a odnést domů.

| Tylovo nábřeží | Ostatní pořadatelé

Knihovna města Hradce Králové

Výstava 

04.května - sobota od 09:00 hodin

Díky novým kreativním nástrojům umělé inteligence může každý z nás snadno vytvářet působivé originální obrazy, literární nebo hudební díla. Co vznikne, když dáme tyto nástroje do rukou studentům základních a středních škol? Spolufinancováno EU.

| referenční centrum, CCV*, | Knihovna města Hradce Králové

Knihovna města Hradce Králové

Výstava 

04.května - sobota od 09:00 hodin

Nahlédněte pod pokličku toho, jak vypadaly rané výtvory umělé inteligence v době jejího rozkvětu. Výstava obrazů Pavla Švaningera, které vznikly s využitím umělé inteligence v programu Midjourney mezi lety 2021–2023, vás zavede do světa fantazie hned v několika ohledech. Díla vznikala kombinací hesel jako „noční krajina fantasy světa zalitá světlem měst s polární září a hvězdami na obloze“ nebo „archanděl temna bez tváře“.

| Moravské Předměstí B, J. Masaryka 605 | Knihovna města Hradce Králové

Knihovna města Hradce Králové

Výstava 

04.května - sobota od 09:00 hodin

Jestliže má umělá inteligence vliv na to, jak se lidé chovají a jak přemýšlejí, může mít nějaký́ vliv také na duši člověka? Umělá inteligence dnes úspěšně napodobuje celou řadu činností, které byly ještě donedávna považovány výhradně za doménu lidí. V mnoha ohledech člověka dokonce překonává. To nás nutí znovu se podívat do zrcadla a ptát se, kým jsme. Spolufinancováno EU.

| foyer přízemí, CCV*, | Knihovna města Hradce Králové

Knihovna města Hradce Králové

Výstava 

04.května - sobota od 09:00 hodin

Výstava maleb, keramiky a dřevořezeb účastníků Umělecké akademie pro seniory. Akademie je projekt ZUŠ Habrmanova, který trvá již čtvrtým rokem. Slavnostní zahájení výstavy bude 2. května od 11:00.

| galerie přízemí, CCV*, | Knihovna města Hradce Králové

DIVADLO DRAK a MIFD o.p.s.

 

04.května - sobota od 10:00 hodin

NEBOJ, NEBOJ! - Krátkodobá výstava do 31.8.2024

Kurátor: Fuczik
Umělci: Milada Rezková, Lukáš Urbánek
Sound design: Martin Hůla
Grafické zpracování: Jakub Kaše
Architektura a instalace: Honza Tomšů a dílny Divadla Drak
Vyrobily dílny Divadla Drak: Roman Beran, Michaela Kudelková, Hana Kopová, Leyla Hruška Ottová, Štěpán Uherka Grafika: Jindřich Pavlíček
Produkce: Barbora Kalinová, Martina Štětinová
Technické řešení: Petr Seiner, Libor Petr, Tomáš Roček, Jan Tomáš Šimon Ženíšek, Jan Čipčala, David Ledvinka, Roman Pěnička, Milan Steklík
Lektorský program k výstavě: Jan Nechvátalová, Klára Svobodová

Výstava je realizována ve spolupráci s galerii Atrium na Žižkově

Na říjen 2023 připravuje Divadlo Drak vernisáž interaktivní výstavy pro malé i velké Neboj, neboj! Výstava původně vznikla pro pražské Atrium Žižkov pod kuratelou Ondřeje Horáka a je inspirována stejnojmennou úspěšnou knihou autorů Milady Rezkové, Lukáše Urbánka a Jakuba Kaše. Pro Labyrint Divadla Drak však tvůrčí tým připravuje rozšířenou verzi uzpůsobeno u potřebám většího výstavního prostoru.
Strach není ostuda. A není to ani nástroj. Strach je jedna ze čtyř základních lidských emocí, stejně tak jako radost, smutek a vztek.
Co kdybychom se ho naučili trochu lépe poznat? Co kdybychom pochopili, že se ho nemusíme bát a že ho můžeme sdílet s těmi, které máme rádi?
Naše výstava Neboj, neboj! je jako cesta do světa strachu. Ale žádný strach, ničeho se bát nemusíte! Budeme se na strach dívat z různých úhlů, zkoumat ho, hrát si s ním a možná se s ním i kamarádit. Ať už jste malí nebo velcí, tady najdete strachy, které znáte, ale i takové, které jste ještě nepotkali.
Tak pojďte s námi objevovat svět strachu a učit se, jak se s ním vypořádat.
Nová interaktivní výstava Neboj, neboj! přesvědčí každého návštěvníka, malého i velkého, že ze strachu není třeba mít žádný strach!


PŘÍBĚH DRAKU 1958-2018 - Stálá expozice

Koncepce a libreto výstavy: Tomáš Jarkovský
Návrh a realizace instalací: Tereza Vašíčková
Odborná konzultace: Miloslav Klíma
Grafika: Jindřich Max Pavlíček
Produkce: Barbora Kalinová
Spolupráce na instalaci: Dílny a technici Divadla Drak

Určeno pro celou rodinu.

Výstava Příběh Draku 1958–2018 vypráví příběh 60leté historie Divadla Drak. Prostřednictvím vystavených loutek, fotografií, scénografických návrhů, ukázek z inscenací a dalších dobových materiálů zachycuje proměny drakovského divadelního jazyka a zároveň přibližuje nezaměnitelnou atmosféru divadla. Představuje Drak jako místo tvorby, ale také jako křižovatku osudů těch, kteří jeho příběh po 60 let spoluvytvářeli.

Expozice se skládá z 31 zastavení věnovaných významným inscenacím, osobnostem nebo událostem v historii divadla, která jsou rozdělena do osmi tematických celků. Prvních pět je řazeno chronologicky a vypraví příběh divadla od jeho počátků až k oslavám 60. výročí založení. Připomíná důležité milníky historie Draku a představuje významné inscenace či osobnosti, které jsou s jednotlivými etapami vývoje divadla spojeny. Poslední tři části-zastavení představující kompletní výpravu legendární inscenace O Sněhurce, unikátní dokument Jana Špáty a bilanci bohaté zájezdové činnosti divadla pak společně tvoří jakýsi epilog výstavy. Stručný komentář ke každému zastavení naleznete spolu s orientační mapkou v tištěném průvodci výstavou.

Výstava byla realizována s finanční podporou Nadace ČEZ.

vstupné 120 Kč | Labyrint divadla Drak | DIVADLO DRAK a MIFD o.p.s.

Galerie Koruna

 

04.května - sobota od 11:00 hodin

Obrazy, plastiky
24. 4. - 8. 6. 2024
Vernisáž výstavy 24. dubna 2024 v 18 hodin

Otevřeno: Po - Pá 10 - 13, 14 - 17 hodin / So 11 - 16 hodin
Galerie Koruna, Rokitanského 169 (Svatojánské náměstí), 500 03 Hradec Králové
tel.: +420 495 513 009
www.galeriekoruna.cz

| Galerie Koruna, Rokitanského 169, HK | Galerie Koruna

Bio Central

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - extended

04.května - sobota od 11:00 hodin

vstupné 160 Kč | Velký sál | Bio Central

Bio Central

DragonkeeperGuardiana de dragones

04.května - sobota od 11:30 hodin

Ve starověké Číně byli draci a lidé přáteli, ale lidská chamtivost ukončila jejich spojenectví a tato kouzelná stvoření se stala kořistí. Posledního z nich teď drží v zajetí krutý císař. Jednoho dne krmení drakovi přinese malá sirota jménem Ping a brzy se ukáže, že ona je tou vyvolenou, která jediná ho může zachránit. Na jejich cestě za svobodou je pronásleduje zlý čaroděj a lovec draků. Tito nepravděpodobní spojenci se však musí naučit pomáhat si a chápat jeden druhého. Aby přežili a Ping splnila své poslání, musí najít odvahu, o které nikdy nevěděla. Už nemůže být tím bázlivým, plachým sirotkem, jakým bývala kdysi. Stala se z ní opravdická hrdinka, která musí zachránit draka.

vstupné 160 Kč | Malý sál | Bio Central

Bio Central

Giants of la ManchaDas Geheimnis von La Mancha

04.května - sobota od 13:30 hodin

Jedenáctiletý Alfonso, potomek Dona Quijota a jeho tři králíci se spojí s tajnou láskou Victorií a nejlepším přítelem Pančem, aby zachránili své milované město před katastrofou. Pokusí se zastavit zákeřného obchodníka, který pod záminkou blížícího se tornáda přesvědčuje všechny obyvatele města, aby mu prodali svůj dům. Povede se fantastické partě zachránit město a stát se jeho superhrdiny?

vstupné 160 Kč | Malý sál | Bio Central

Hradecká kulturní a vzdělávací společnost, s.r.o.

komentovaná prohlídka historického města

04.května - sobota od 15:00 hodin

Společně s průvodkyní se projdeme historickým centrem, které na první pohled dobře známe. Tentokrát se na něj ale budeme dívat z jiného úhlu a všímat si detailů, které nám jsou často skryty nebo jsou ve spěchu přehlíženy. Zaměříme se na pamětní desky, busty a další připomínky dávných dob, které v sobě skrývají příběhy z hradeckých dějin.

Sraz u Městské hudební síně.
Trasa není bezbariérová.
Časová náročnost cca 100 minut.

Vstupenku lze zakoupit v Turistickém informačním centru nebo formou eVstupenky.

vstupné 100 Kč | Městská hudební síň | Hradecká kulturní a vzdělávací společnost, s.r.o.

Bio Central

The Lord of the Rings: The Two Towers - extended

04.května - sobota od 15:30 hodin

vstupné 160 Kč | Velký sál | Bio Central

Bio Central

The Cat ReturnsNeko no ongaeši

04.května - sobota od 15:45 hodin

Z produkce Studia Ghibli přichází fantastický komediální příběh odehrávající se na jednom velmi neobvyklém místě. Dívka Haru zachrání kocoura, který přecházel rušnou ulici. Tím ale uvede do chodu sérii fantaskních událostí, které ji přivedou až do království koček. Onen kocour totiž byl kočičí princ a jeho otec, aby projevil vděk, s ním chce Haru provdat. Pomoc před nedobrovolným osudem nalézá Haru v Kočičí obchodní kanceláři. Ta sídlí ve světě bytostí, které mají duši, tedy výtvorů lidské představivosti. Jedním z nich je i elegantní Baron, který se spolu s přízemním kocourem Mutou a chrličem Totem pokusí plánované svatbě zabránit. Film Království koček volně vychází ze staršího snímku studia Ghibli Šepot srdce. Zde se poprvé objevily postavy antikvární figurky Barona a kocoura Muty, byť jen coby vedlejší motivy v civilním vyprávění. Diváci si je ale natolik oblíbili, že studio Ghibli dostalo nabídku vytvořit film, který se bude celý točit kolem nich. Režie byla svěřena animátorovi Hirojukimu Moritovi, který předtím pracoval na filmech Doručovací služba čarodějky Kiki a Naši sousedé Jamadovi. Scénář napsala Reiko Jošida podle komiksu od Aoi Hiiragi, autorky předlohy k filmu Šepot srdce. Výsledné okouzlující dobrodružství, které skvěle spojuje fantaskní, civilní i ryze komediální motivy, přináší svěží ozvláštnění do jinak charakteristického rukopisu značky Ghibli.

vstupné 160 Kč | Malý sál | Bio Central

Filharmonie Hradec Králové

Abonentní řada ORANŽOVÁHUDEBNÍ LAHŮDKY PRO CELOU RODINU

04.května - sobota od 16:00 hodin

Karel Jaromír Erben / Karel Brožek / Daniel Fikejz
KYTICE
Za miletínským rodákem, magií balad a moudrostí předků.
Skrze starobylou strašidelnost za vůní nevšedních dobrodružství a poznáním řádu přírodních i lidských dějů.
Jevištní podoba národního pokladu.
Kniha, kterou všichni známe, ale na kterou jsme již možná trochu zapomněli…
Klicperovo divadlo
Karel Brožek scénář a režie
Pavel Khek režie obnoveného nastudování
Projekt probíhá ve spolupráci s Klicperovým divadlem.

vstupné 400 Kč | Hlavní scéna | Filharmonie Hradec Králové

KLICPEROVO DIVADLO o.p.s.

Karel Jaromír ErbenRežie: Karel Brožek

04.května - sobota od 16:00 hodin

Jevištní podoba sbírky balad Kytice z pověstí národních (1853), nejslavnějšího díla miletínského rodáka Karla Jaromíra Erbena a jednoho z nejznámějších děl české literatury vůbec. Co se vám vybaví jako první, když se řekne Kytice? Zemřela matka a do hrobu dána? Na topole podle skal? Nechoď dceruško k jezeru? Hrej si – tumáš kohouta? Dej sem dítě? Hoj ty Štědrý večere, ty tajemný svátku? Naše inscenace vás přesvědčí, že Kytice rozhodně nepatří jen do zaprášené archivní poličky s označením „povinná školní četba“! Kytice jako národní poklad, otevírající před námi svět magických balad i moudrostí našich předků. Kytice jako výsostná poezie s romantickým odérem i hororovou patinou. Kytice jako téma viny, trestu a daností zákonů lidských i přírodních. Kytice jako kniha, kterou všichni známe, ale na kterou jsme už možná trochu zapomněli…..

Délka představení 2:10 s přestávkou.

vstupné 310 Kč | Hlavní scéna | KLICPEROVO DIVADLO o.p.s.

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM v Hradci Králové

Polaris

04.května - sobota od 16:30 hodin



astronomická pohádka Polaris, hvězdná obloha s živým výkladem lektora

digitální planetárium a hvězdárna

90 minut

pořad vhodný pro diváky od 8 let v doprovodu dospělé osoby


V digitálním planetáriu se nejprve podíváme na hvězdnou oblohu a souhvězdí. Následně se proletíme vesmírem. V poslední části programu se podíváme na astronomickou pohádku Polaris. Následně je možné navštívit ještě budovu hvězdárny.

Všechny návštěvníky žádáme, aby naše zařízení nenavštěvovali s příznaky jakéhokoliv infekčního onemocnění či zvýšenou teplotou.

Změna programu vyhrazena. Upozorňujeme, že z bezpečnostních důvodů není možné vstupovat do sálu digitálního planetária po zahájení programu.

vstupné 70 Kč | Digitální planetárium a hvězdárna | HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM v Hradci Králové

Bio Central

The Fall Guy

04.května - sobota od 18:00 hodin

V akcí nabytém snímku Kaskadér (v originále The Fall Guy) sledujeme profesionálního kaskadéra Colta Seaverse (Ryan Gosling), který dostává neobvyklou zakázku. Musí najít slavného herce Toma Rydera (Aaron Taylor-Johnson), jenž se náhle ztratil během natáčení vysokorozpočtového akčního filmu. Kdykoliv jindy by od něčeho takového dal Colt ruce pryč, nyní však nemá na výběr - režisérkou filmu je totiž jeho bývalá přítelkyně Jody (Emily Blunt) a případný neúspěch by mohl ohrozit její kariéru. Neochotně tedy zakázku přijímá, aniž by tušil, že právě proti sobě poštval gang nebezpečných zabijáků…

vstupné 160 Kč | Malý sál | Bio Central

HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM v Hradci Králové

Jiné světy

04.května - sobota od 19:30 hodin


· hvězdná obloha, virtuální vesmír a celooblohová filmová projekce Jiné světy (královéhradecká premiéra)

· digitální planetárium

· 90 minut

· pořad vhodný pro dospělé a mládež od staršího školního věku

V digitálním planetáriu se nejprve podíváme na aktuální noční oblohu bez světelného znečištění. Následně podnikneme virtuální cestu do vesmíru. V poslední části programu zhlédneme celooblohovou filmovou projekci Jiné světy.

Všechny návštěvníky žádáme, aby naše zařízení nenavštěvovali s příznaky jakéhokoliv infekčního onemocnění či zvýšenou teplotou. Dodržujte pokyny pracovníků zajišťujících program, ustanovení Návštěvního řádu a aktuálně obecně platná opatření či doporučení.

Změna programu vyhrazena. Upozorňujeme, že z bezpečnostních důvodů není možné vstupovat do sálu digitálního planetária po zahájení programu.

Snížené vstupné na programy Hvězdárny a planetária v Hradci Králové je určeno pro děti do 10 let, žáky a studenty od 10 do 26 let, držitele průkazek ZTP/P a seniory od 65 let.

vstupné 90 Kč | Digitální planetárium | HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM v Hradci Králové

Hradecká kulturní a vzdělávací společnost, s.r.o.

 

04.května - sobota od 20:00 hodin

Hradecká kulturní a vzdělávací společnost pořádá celoročně, a to vždy první sobotu v měsíci, nekomentovanou noční prohlídku Bílé věže. Návštěvníkům se tak naskýtá příležitost pokochat se pohledem na zapadající slunce z renesanční dominanty Hradce Králové. Na vlastní oči se mohou přesvědčit, že ani rouška tmy městu na kráse neubírá a že světélky rozzářený Hradec dýchá jedinečným romantickým kouzlem.
 
Termíny nočních prohlídek v roce 2024:
 
• 06.01.   18 - 22 hod (otevřeno nonstop 10 – 22 hod)
• 03.02.   18 - 22 hod (otevřeno nonstop 10 – 22 hod)
• 02.03.   18 - 22 hod (otevřeno nonstop 09 – 22 hod)
• 06.04.   18 - 22 hod (otevřeno nonstop 09 – 22 hod)
 
• 04.05.   20 - 24 hod
• 01.06.   20 - 24 hod
• 06.07.   20 - 24 hod
• 03.08.   20 - 24 hod
 
• 05.10.   18 - 22 hod  (otevřeno nonstop 09 – 22 hod)
• 02.11.   18 - 22 hod  (otevřeno nonstop 10 – 22 hod)
• 07.12.   18 - 22 hod  (otevřeno nonstop 10 – 22 hod)
 
Poslední vstup bude umožněn vždy 60 minut před koncem otevírací doby. Vstupenky se kupují na místě, bez rezervací. Vstupné se řídí běžným ceníkem.
 
Z bezpečnostních důvodů je počet návštěvníků věže v jednom okamžiku omezen na maximální počet 30 osob. Toto omezení platí i pro organizované hromadné návštěvy. Na ochozu jsou umístěny dalekohledy, které fungují po vhození 10 a 20 korunové mince.
 
Více informací naleznete na stránkách Bílé věže nebo Turistického informačního centra HK.
 
Provoz památky je realizován za podpory statutárního města Hradec Králové.
 
Změna programu vyhrazena.
 
Zdroj: HKVS

| Bílá věž, Franušova 168/1, Hradec Králové | Hradecká kulturní a vzdělávací společnost, s.r.o.

Bio Central

The Lord of the Rings: The Return of the King - extended

04.května - sobota od 20:00 hodin

vstupné 160 Kč | Velký sál | Bio Central

Bio Central

The Elephant Man

04.května - sobota od 20:30 hodin

Lékař Londýnské nemocnice Sir Frederick Treves našel tohoto nešťastníka mezi pouťovými atrakcemi a pomohl mu najít cestu k vlastní identitě. Takzvaný Sloní muž se projevil jako inteligentní a citlivá bytost, žijící s děsivým handicapem. Lynch vychází ve smutném příběhu z prostředí viktoriánské Anglie. Akcentuje bizarnost dobových londýnských ulic a dílen, kde se upocení muži lopotí u záhadných strojů, jejichž pára zahaluje temná zákoutí. Zdánlivě realistické vyprávění je ozvláštněno mystickým prologem a epilogem v působivé snové poloze. Stěžejním prvkem zůstává prezentace titulního hrdiny, při níž divák prochází podobným procesem jako lidé okolo Sloního muže.

vstupné 160 Kč | Malý sál | Bio Central

Doporučujeme #kulturní akce

Všichni dobří rodáci

ANNA MACKOVÁ

ANNA MACKOVÁ

Proslulý Krvavý román věnoval Josef Váchal Anně Mackové, nepřítelkyni špatné četby. Dokonce tam svoji družku zpodobnil v postavě s mazlivým příjmením Kocourková. Kdo byla žena, která s ním spojila na padesát let svůj život?

VÁCLAV BAUMANN

VÁCLAV BAUMANN

Málokdo z nás asi prožil v životě tolik dobrodružství jako Václav Baumann. Narodil se 24. srpna 1916 v Jaroměři, dětství a mládí prožil v Holicích.

MOŘIC PÍCHA

MOŘIC PÍCHA

Když se Mořic Pícha narodil, kalendář ukazoval 18. duben 1869.

Tiskové zprávy

Do Klicperova divadla zavítá Barbora Poláková

Do Klicperova divadla zavítá Barbora Poláková

V neděli 1. prosince se v Klicperově divadle uskuteční koncert Barbory Polákové v rámci jejího připravovaného turné Něhy.

KreatFest nabídne praktickou inspiraci, tvořivost, umění a vzdělávání

KreatFest nabídne praktickou inspiraci, tvořivost, umění a vzdělávání

Druhý ročník festivalu kreativity a kreativního učení proběhne v Hradci Králové od 9. do 11. května. Festival KreatFest nabídne bohatý třídenní program složený z workshopů, diskusí, sdílení a tvoření rozprostřený po tvůrčích i vzdělávacích institucích v Hradci Králové. Návštěvníci tak zavítají do knihovny, Centra kreativního muzejnictví, Centra uměleckých aktivit, ale taky Bajkazylu.

Kalendárium akcí

 <  KVĚTEN 2024  > 
POÚT STČT SOBNE
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Připravované akce

Kulturní akce - J A R O M Í R   G A R G U L Á K               obrazy, plastiky

Kulturní, společenské, sportovní akce v Hradci Králové a okolí

Kulturní akce v Hradci Králové

Změna programů vyhrazena - Za obsah inzerátů odpovídá zadavatel
Použití jakýchkoliv údajů či obrazového doprovodu z těchto stránek možné výhradně se svolením redakce

Pořadatelé

TOPlist TOPlist